Web Analytics Made Easy - Statcounter

سلطانی، مدیر عامل شرکت مخابرات ایران در برنامه گفت و گوی ویژه خبری با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های ثابت بسیار مهم است گفت: از نظر استاندارد ارتباطی و مصرف پهنای باند، به دلیل ارزان بودن و سرعت بالا مشترکان به سمت ارتباطات ثابت حرکت می‌کنند و ارتباطات سیار و همراه در درجه بعدی قرار دارد، اما در کشور ما، عکس کشور‌های دیگر از زیرساخت‌های ارتباطات سیار به جای ثابت استفاده می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 ارتباطات سیار، به سرعت در کشور همه گیر شده است و مردم به سمت توسعه زیرساخت‌های سیار و پهن باند سوق داده شده اند و اپراتور‌های کشور هم به سمت توسعه سریع ارتباطات سیار حرکت کرده اند.

توسعه ارتباطات ثابت بسیار مهم است چرا که ارائه سرویس در حوزه ارتباطات سیار، بر عهده ارتباطات ثابت است تا آنتن‌های بی تی اس از طریق زیرساخت ثابت به هسته مرکزی ارتباطات سیار متصل شوند.

 مشترکانی که می‌خواهند از اینترنت با سرعت بالاتر می‌خواهند استفاده کنند از زیرساخت ثابت استفاده می‌کنند.

 میانگین پهنای باند سیار حدود ۱۰ مگابیت است که این سرعت تا یک گیگابیت در زیرساخت‌های ثابت، قابل ارتقاء است.

 قطعاً در آینده مشترکان، به سمت استفاده از اینترنت پرسرعت ثابت سوق پیدا می‌کنند.

 توسعه فیبرنوری بر مبنای FTTX تا منازل مسکونی و حتی محل‌های کسب، موضوع جدیدی نیست و در شرکت مخابرات ایران، توسعه زیرساخت‌های این حوزه از ۱۰ سال پیش در کشور آغاز شده است، اما تا به امروز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.

راهبرد شرکت مخابرات برای توسعه فیبرنوری بسیار مناسب بود، اما در زمینه سرمایه گذاری با مشکل برخورد کردیم و نتوانستیم پورت‌های فیبرنوری مورد نیاز مشترکان خانگی را تأمین کنیم.

سلطانی با بیان اینکه شرکت مخابرات ایران قدمتی ۵۰ ساله دارد، گفت: این شرکت در دهه ۸۰ بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی به بخش خصوصی منتقل شد و با توجه به اینکه برگشت سرمایه در توسعه فیبرنوری دیر بازده است، سرمایه گذاران به این بخش کمتر توجه کردند.

هر چقدر سرعت اینترنت افزایش پیدا می‌کند و تجهیزات جدید هم وارد بازار ارتباطات می‌شوند، مشترکان هم باید توانایی پرداخت هزینه‌ها را داشته باشند.

توسعه فیبرنوری در ایران همزمان با کره جنوبی آغاز شد و در این کشور ۴۰ درصد هزینه‌های توسعه زیرساخت فیبرنوری توسط دولت پرداخت شده است، اما به دلیل حمایت نکردن دولت از توسعه فیبرنوری در کشورمان، ما با عقب ماندگی مواجه شدیم و نتوانستیم این شبکه پرسرعت را گسترش دهیم.

 بر اساس توافق صورت گرفته با وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در سال ۱۴۰۱ باید آهنگ توسعه زیرساخت‌های ارتباطی ثابت، قوی‌تر از گذشته باشد و بر اساس پیشنهاد مطرح شده در هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، باید با اقدام جهادی، منابع مالی این طرح تأمین شود و بر همین اساس، استان قزوین به عنوان پایلوت توسعه زیرساخت‌های فیبر نوری در طرح نهضت جهادی فیبر نوری (نجما) انتخاب شد.

 در طرح نهضت جهادی فیبر نوری، سه لایه انتقال، سوئیچینگ و دسترسی برای بهبود خدمت رسانی به مشترکان استان قزوین، مورد بازسازی و نوسازی قرار می‌گیرند.

 با تغییر کافوی مسی به فیبر نوری، می‌توانیم منازل و اماکن تجاری را به FTTX و اینترنت ثابت پرسرعت متصل کنیم.

مدیرعامل شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه در استان قزوین ۲ هزار کیلومتر فیبرنوری استانی داریم و حدود ۵۷۰ روستا از خدمات باند پهن به صورت ثابت و سیار استفاده می‌کنند، تأکید کرد: ۷۰ روستای استان قزوین جزو مشکل‌ترین و صعب العبورترین نقاط استان هستند که با توجه به اینکه هزینه توسعه خطوط ارتباطی این روستا‌ها بسیار هزینه بر است، دولت این هزینه‌ها را در قالب طرح USO پرداخت می‌کند.

 ۱۳۰ کیلومتر فیبرنوری در طارم سفلی باید احداث شود که ۷۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تعدادی از سایت‌ها احداث و راه اندازی شده و در مرحله آزمایش است و این طرح تا پایان امسال به بهره برداری کامل خواهد رسید.

 در صورت تأمین اعتبارات USO روستا‌های کشور به شبکه فیبرنوری متصل می‌شوند.

 ۱۰ میلیون خانوار در کشور از شرکت مخابرات ایران سرویس دریافت می‌کنند و از سال ۹۵ هزینه اینترنت مشترکان ADSL افزایش نیافته است.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مخابرات ایران فیبر نوری شرکت مخابرات ایران توسعه زیرساخت توسعه فیبرنوری ارتباطات سیار استان قزوین فیبر نوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۶۰۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور

در دهه‌های اخیر، توسعه زیرساخت‌ها به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشبرد اهداف اقتصادی و اجتماعی در سطح جهانی شناخته شده است. بخش‌های حیاتی مانند صنعت نفت، که نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشورها دارند، به سرمایه‌گذاری‌های هنگفت و بلندمدت نیازمند هستند. بنابراین فهم و درک نحوه استفاده از سازوکارهای مالی نوین تامین مالی برای توسعه زیرساخت‌های کلیدی کشور، از جمله در صنایع حیاتی مانند نفت و گاز ، نقش مهمی در پیشبرد اهداف توسعه‌ای ایفا می‌کند.

با توجه به پتانسیل بالای سودآوری طرح های توسعه ای دولت با ابزارهای حاکمیتی در دست کشور، استفاده از روش‌های نوین تأمین مالی می‌تواند نقش کلیدی در جذب سرمایه‌های خرد و کلان مردمی داشته باشد. یکی از این روش‌ها، استفاده از مدل شرکت‌های سهام عام پروژه است. این شرکت‌ها با ارائه سهام ممتاز که دارای تضمین‌های حداقل سود ثابت و حقوق مالی پیشرو هستند، می‌توانند به عنوان یک راهکار جذاب برای جذب سرمایه‌گذاران عمل کنند. سهام ممتاز با تضمین حداقل سود، امکانی ایمن و جذاب برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد که نه تنها به آنها اطمینان می‌دهد در صورت تحقق پیش‌بینی‌های مثبت، سود مناسبی کسب کنند، بلکه در مواقع نوسان بازار نیز از سرمایه‌شان محافظت می‌کند.

این نوع تغییر در مدل سرمایه‌گذاری به ویژه در شرکت‌های سهام عام پروژه، با تضمین کف سود از طریق استفاده از مزایای سهام ممتاز، تأثیر مثبتی بر پیشبرد پروژه‌های زیرساختی خواهد داشت. این مدل تضمین می‌کند که سرمایه‌گذاران، حتی در سطح خرد، سود قابل توجهی را به صورت تضمینی دریافت کنند. این امر انگیزه‌های مالی قوی برای سرمایه‌گذاران فراهم می‌آورد و تضمین می‌کند که آنها به صورت فعال در تأمین مالی پروژه‌ها مشارکت کنند.

علاوه بر این، به نفع پیمانکاران است که پروژه‌ها را در زمان‌بندی مشخص و حتی پیش از موعد تعیین شده به اتمام برسانند. تکمیل به موقع پروژه‌ها نه تنها به افزایش رضایت سرمایه‌گذاران منجر می‌شود، بلکه اطمینان از جریان نقدینگی و تداوم سرمایه‌گذاری‌ها را نیز فراهم می‌کند. این رویکرد به شدت کاهش دهنده ریسک‌های مرتبط با پروژه‌های نیمه‌کاره و عدم اتمام به موقع پروژه‌ها است، زیرا هر گونه تأخیر می‌تواند به از دست دادن سود تضمینی و نارضایتی سرمایه‌گذاران منجر شود.

استراتژی تأمین مالی نوآورانه مبتنی بر شرکت سهام عام پروژه با تضمین حداقل سود و اعطای سهام پروژه به مردم، بر خلاف روش‌های سنتی که معمولاً به دولت‌ها وابسته بودند، امکان مشارکت وسیع‌تر سرمایه های مردم و همچنین توان فنی و مهندسی بخش‌ خصوصی را فراهم می‌آورد و باعث تقویت مشارکت مدنی و عمومی در توسعه ملی می‌شود. به این ترتیب، با بهره‌گیری از این مدل‌های جدید، نه تنها افق‌های جدیدی در بخش توسعه زیرساخت‌های کشور گشوده می‌شود، بلکه موجب افزایش شفافیت و کارآمدی در این پروژه‌ها نیز خواهد شد.

دیگر خبرها

  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقای کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • مذاکره وزارت ارتباطات برای ارتقا کیفیت مودم‌های داخلی + فیلم
  • اجرای پروژۀ فیبر نوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • اجرای پروژه فیبرنوری در هرمزگان تسریع می‌شود
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • شرکت سهام عام پروژه مسیر توسعه مشارکت مردمی در تامین مالی زیرساخت‌های کشور
  • تعهد اپراتورها برای پوشش فیبر نوری تا ۱۴۰۴
  • اجرای طرح فیبر نوری برای منازل و کسب و کار‌ها
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد